Deja se apropie cu pasi repezi perioada caniculara, iar atunci cand termometrul arata spre 30 de grade la umbra, nu e usor sa supravietuim acasa sau la birou fara un aparat de aer conditionat. Acestea deseori au un pret destul de ridicat, si de ce sa nu recunoastem, nu toata lumea si-l permite la pret intreg.

Din acest motiv am analizat putin ofertele din gama aparatelor resigilate. Principalul avantaj ale acestora este pretul redus foarte mult, in unele cazuri chiar si cu 30%. In cazul aparatelor de aer conditionat resigilate, in afara faptului ca pot prezenta unele zgarieturi superficiale, va puteti bucura  de aceeasi calitate ca si in cazul produselor nou-noute.

Aparate aer conditionat resigilate oferte
Aparate aer conditionat resigilate oferte

Dupa cum v-ati obisnuit, credem noi, va invitam sa studiati cele 3 recomandari privind aceasta categorie, ca sa va puteti face o idee cum sa alegeti aparatul cel mai potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Are un design delicat, inimitabil, cu un panou lucios de culoare violet inchis care ii ofera o frumusete iesita din comun, potrivindu-se oricarui living modern. Face parte din clasa energetica A++.

Este echipat cu compresor tip BLDC, inverter si filtru Full HD, care elimina chiar si cele mai mici particule de praf si transforma aerul poluat intr-un aer curat si energizat.Tehnologia de control ultra- imbunatatita reduce in mod considerabil pierderile de energie, acest lucru se reflecta de exemplu la consumul zero in stare de repaus.

Samsung AR09KSFHBWKNZE aparat aer conditionat
Samsung AR09KSFHBWKNZE aparat aer conditionat

Dintre functiile sale speciale le amintim pe cele mai importante, cum ar fi turbo cooling, dezumidificare sau auto clean. Nu putem neglija nici faptul ca este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Carrier 42QHCO12DS Y16 IPLUS

Produsul acesta face fata cu usurinta unei incaperi de 24-35 mp avand capacitatea de 12000 BTU, punctul lui forte este filtrul cold catalyst, hepa, ionizare.

In aer sunt adaugati ioni negativi pentru a stimula efectele padurilor si ale cascadelor, daca va doriti un aer conditionat cu efecte deosebite va sugeram sa il alegeti pe acesta.

Carrier 42QHCO12DS Y16 IPLUS aparat de aer conditionat
Carrier 42QHCO12DS Y16 IPLUS aparat de aer conditionat

Face parte din clasa A++, la pornire o intarziere de 3-4 minute protejeaza compresorul. Alte dotari si functii speciale sunt: wi-fi control, follow me, functie confort x-eco, turbo, sleep, timer, prevenire formare mucegai, prevenire curenti aer reci.

Vine insotit de o garantie de 36 luni.

Whirlpool SPIW 409L Inverter

Brandul Whirlpool a excelat si la echipamentele de climatizare prin functii speciale ca: purificare, al 6-lea simt, auto clean, timer, around U, sleep mode, 1W Stand-by, auto restart, jet, silent, wi-fi ready, telecomanda, 4D airflow si autodiagnoza a reusit sa creeze un aparat de aer conditionat perfect, sa se potriveasca ca o manusa nevoilor speciale ale dumneavoastra.

Suprafata acoperita este de 20-25 mp, are compresor rotativ, ventilator cu 4 trepte, noul design creste eficienta fara modoficarea nivelului de zgomot de 39 dB privind unitatea interna.

Whirlpool SPIW 409L Inverter aparat de aer conditionat
Whirlpool SPIW 409L Inverter aparat de aer conditionat

Asigura temperatura uniforma in incapere, face parte din clasa energetica clasa A+, si beneficiati de o garantie inclusa de 24 luni.

A nu se confunda nicidecum cu produsele second-hand, resigilat insemnand ca ambalajul original a fost desfacut. Daca aveti ocazia sa gasiti unul, nu ezitati sa il achizitionati, daca totusi nu sunteti multumiti 100%, la emag aveti posibilitatea la retur gratuit in 30 de zile.