Daca va cautati un blender rezistent cu ajutorul careia sa preparati tot felul de bunatati,sunteti la un pas de modelul ideal. Blenderul Star – Light Toro este un aparat robust, cu o constructie buna, este rapid, silentios, simplu de folosit, cel mai performant din categoria sa de pret.

Cu un design placut, cu luminitele albastre si portocalii la butoanele de pe panoul digital de control, va fi cu siguranta piesa de rezistenta in orice bucatarie.

Blender Star - Light Toro- ideal pentru bauturi rapide
Blender Star – Light Toro- ideal pentru bauturi rapide

Este compus dintr-un motor cu puterea de 1000 W, un vas din sticla cu capac cu capacitatea de 1.5 litri si cutitele de prelucrare. Toate componentele sunt de foarte buna calitate. Lamele de cutit sunt detasabile, astfel curatirea si intretinerea devin usoare.

Controlul variabil de 5 viteze permite o flexibilitate nelimitata, functia Impuls ofera o mare precizie.

Acest blender traditional face adevarate minuni in cateva minute, prepara instantaneu supe crema, smoothiuri, sosuri, milkshakeuri.

Este perfect pentru maruntirea legumelor, pentru tocarea carnii, chiar si ghetat o zdrobeste fara probleme. Dupa parerea a sutelor de clienti fericiti este alegerea perfecta!