Unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice ale unei locuinte moderne este fara doar si poate masina de spalat rufe. Varianta imbunatatita are si uscatorul incorporat, astfel incat dintr-un singur ciclu sa aveti hainele curate si uscate, gata pentru a fi asezate in dulap.

Daca va ganditi sa va cumparati o astfel de masina de spalat, ar fi bine sa tineti cont de urmatoarele criterii pentru a alege cea mai buna optiune pentru nevoile dumneavoastra: capacitatea si functiile de spalare, capacitatea de uscare, viteza de centrifugare, nivelul de zgomot si consumul de energie.

Cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator
Cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator

In cele ce urmeaza va prezentam 3 dintre cele mai recomandate modele.

Beko HTV8733XSO

Aceasta masina de spalat este una rapida si foarte eficienta, espala si usuca 1 kg de haine in doar 60 de minute.

Ideala pentru o familie alcatuita din 4-6 membri. Face parte din clasa energetica A, avand o capacitate totala de 8 kg.

Dintre tehnologiile sale avansate va subliniem urmatoarele: Silent-Tech, Motor Prosmart Inverter, Optisense, Aquafusion, Durable Heater.

Numarul total al programelor de spalare este 16, printre care: rufe delicate, lana, program rapid de doar 14 minute (wow!), program clatire intensiva, bumbac, sintetice, prespalare, tricouri, etc.

Beko HTV8733XSO masina de spalat cu uscator
Beko HTV8733XSO masina de spalat cu uscator

Demn de mentionat faptul ca acest produs premium vine cu o garantie de 5 ani pentru masina si 10 ani pentru motor.

Indesit Innex XWDA 751480X

Majoritatea clientilor emag este multumita pentru alegerea acestui model, fiind unul impecabil ca design ,functioneaza extrem de silentios si reuseste sa pastreze culorile vii chiar si dupa multe spalari. E perfecta pentru o familie mica de 1-3 membri.

Numarul programelor de spalare este 16, iar celor de uscare este 12. cu ajutorul functiei Express Wash & Dry hainele dumneavoastra vor fi spalate si uscate in doar 45 minute. Durata celui mai rapid program este de doar 30 minute.

Indesit Innex XWDA 751480X masina de spalat cu uscator
Indesit Innex XWDA 751480X masina de spalat cu uscator

Prin selectorul de centrifugare dumneavoastra alegeti modul de stoarcere al hainelor, evitand astfel si cea mai mica posibila sifonare al lor. Capacitatea de spalare este de 7 kg de haine, iar cea de uscare este de 5 kg.

Hotpoint AQD970D49

Fara a-i face reclama gratuita, suntem convinsi ca este cel mai reusit model din categoria sa.

Detine calificativul Woolmark Platinum Care, ce se acorda doar marcilor cu standarde ridicate, adica aparatele lor pot spala si hainele care au pe etichete „ numai spalare manuala”.

E ideala pentru familii mari, de 4-7 membri. Va atragem atentia asupra unor programe speciale cum ar fi cel antialergic, ultra delicat, pentru rufe negre sau tratamentul special anti-pete care inlatura foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete.

Ciclul Baby este foarte util, masina folosind mai multa apa decat in mod obisnuit pentru a dilua perfect detergentii, respectiv pentru a elimina orice urma de detergenti din fibrele hainelor.

Hotpoint AQD970D49 masina de spalat cu uscator
Hotpoint AQD970D49 masina de spalat cu uscator

Uscarea se realizeaza prin senzori speciali care masoara umiditatea reziduala din haine si se opreste automat la atingerea nivelului corespunzator.

Ca si concluzie finala putem spune ca o masina de spalat rufe cu uscator este ideala pentru un apartament mic, fara balcon, pentru spatii reduse sau pur si simplu in cazul in care nu doriti sa va complicati cu asezarea hainelor pe uscator.

Este bine ca sa cititi cu atentie manualul de utilizare al produsului achizitionat pentru a fi utilizat in conditii optime.