Cea mai buna masina de tocat carne electrica si principalele caracteristici pe care ar trebui sa le aiba

Orice bucatarie moderna, pentru a fi cat mai eficienta, are nevoie de aparatura adecvata in dotare, ca sa va scurteze timpul petrecut cu pregatirea preparatelor, cat si sa va scuteasca de efortuti inutile.

Pe langa faptul ca veti putea toca carnea intr-un timp foarte scurt, acest tip de aparat electrocasnic mai vine si cu o multime de alte optiuni, cum ar fi maruntirea legumelor sau a fructelor.

Cea mai buna masina de tocat carne electrica

Cea mai buna masina de tocat carne electrica

O masina de tocat ideala ar trebui sa fie fiabila, sa aiba cat mai multe accesorii ( site, cutite, dop pentru siguranta, etc.), sa nu fie prea zgomotoasa, sa aiba dimensiunile si greutatea cat mai reduse posibil, asamblarea sa decurga rapid si usor, de asemenea si modul de curatire sa fie simplu si eficient.

Dupa o lunga si amanuntita cautare, iata recomandarile noastre:

Bosch MFW67440

Datorita motorului puternic de 2000W,  cu ajutorul ei veti putea lucra extrem de rapid. Are o capacitate de 3.5 kg / minut, este prevazut cu peste 10 functii, incepand cu tocarea carnii si pana la maruntirea pestelui, a legumelor si a diferitelor tipuri de branzeturi.

BOSCH MFW67440 masina de tocat carne electrica

BOSCH MFW67440 masina de tocat carne electrica

Are de asemenea accesoriu pentru umplerea carnatilor, tava de alimente, accesoriu impingere si 2 razatoare. Se monteaza si se demonteaza usor, deci este usor de folosit si usor de curatat.

Din momentul achizitionarii produsului beneficiati de o garantie de 24 luni.

Philips HR2709/20

Dupa cum va si asteptati de la acest brand, cu un design ultramodern si compact, a fost special conceputa pentru bucatarii cu dimensiuni reduse, dar in acelasi timp, datorita motorului robust rezista la tocare de mare putere.

PHILIPS HR2709 20 masina de tocat carne electrica

PHILIPS HR2709 20 masina de tocat carne electrica

Este dotata cu palnii pentru carnati, cu cutite si discuri din otel inoxidabil. Una dintre cele mai interesante componente ar fi sccesoriul inovator pentru curatare, dar ne-a placut in mod deosebit faptul ca este lipsita in totalitate de elemente din plastic.

Heinner MG 1500TA-BL

Pentru o siguranta maxima, acest aparat este echipat cu un sistem termostat, care intrerupe imediat alimentarea cu energie electrica in caz de supraincalzire.

HEINNER MG 1500TA BL masina de tocat carne electrica

HEINNER MG 1500TA BL masina de tocat carne electrica

Este un produs bun la un pret rezonabil, functioneaza destul de silentios, detine functie revers, accesorii pentru carnati si rosii, avand o capacitate de tocare de 1.2 kg/ minut.

In cazul in care va doriti un asemenea ajutor de nadejde pentru bucataria dumneavoastra, va invitam cu drag sa vizualizati si celelalte modele din oferta magazinului emag, si sa cititi sutele de rewievuri postate din partea clientilor multumiti.