In cazul in care v-ati hotarat sa va rezugraviti singuri peretii caminului dumneavoastra, va recomandam sa apelati la o vopsea lavabila care va va usura semnificativ sarcina.

Vopseaua lavabila este o compozitie lichida din mai multe substante care se usuca la scurt timp dupa aplicare, este usor de aplicat, usor de intretinut si nu in ultimul rand este ieftina.

De obicei, daca firma producatoare nu precizeaza altfel, se va aplica in 2 straturi; timpul de uscare este de 2-3 ore inaintea aplicarii urmatorului strat si maxim 24 de ore pana la uscarea completa ale ambelor straturi.

Pentru un plus de eficienta se recomanda utilizarea unui strat de amorsa speciala pentru o aderenta cat mai sigura.

Trebuie sa mai stiti faptul ca o vopsea lavabila obisnuita se poate spala pana la aproximativ 80 de ori, iar vopseaua superlavabila rezista aproape dublu, adica rezista pana la 150 de spalari, evident si pretul va fi diferit.

In momentual actual exista foarte multe vopsele lavabile pe piata din Romania, dintre care poate cele mai cunoscute sunt Savana, Kober, Danke sau Oskar.

Vopsea lavabila antimucegai
Vopsea lavabila antimucegai

Care sunt criteriile dupa care recunoasteti un produs de inalta calitate? Dupa indelungi cautari si studierea parerilor clientilor, va putem spune ca acestea sunt:

puterea mare de acoperire, nuantele vibrante, puternice, aplicarea facila si eficienta, mentinerea culorii timp indelungat, sa fie usor de intretinut.

Vopsea superlavabila Savana Teflon pentru interior

Este singura vopsea superlavabila aditivata cu teflon pentru o rezistenta superioara la murdarie si pete.

Se recomanda atat pentru pereti interiori cat si pentru tavane, este de un alb imaculat, se va aplica in 2 straturi.

Savana Teflon vopsea lavabila
Savana Teflon vopsea lavabila

15 litri are galeata in care este ambalata, cantitate care este suficienta pentru aproximativ 32 mp locuibili.

Vopsea superlavabila Savana Teflon baie si bucatarie

Daca pentru dormitoare, livinguri sau holuri este de ajuns vopseaua lavabila obisnuita, pentru bai si bucatarii veti avea nevoie de altceva.

Pentru ca in aceste incaperi umezeala este la ea acasa, este de dorit sa se foloseasca o vopsea lavabila cu proprietati anti-igrasie si anti-bacteriene pentru a nu va cauza probleme de sanatate.

Savana Teflon Vopsea lavabila baie si bucatarie
Savana Teflon Vopsea lavabila baie si bucatarie

Aceasta vopsea este alegerea potrivita pentru bai si bucatarii avand si proprietati antimucegai. Cantitatea de 8.5 litri este de ajuns pentru cca 16 mp.

Vopsea lavabila Danke pentru exterior

Va puteti imagina cu usurinta ca vopseaua lavabila pentru exterior trebuie sa fie una ultra-rezistenta ca sa tina piept cu brio conditiilor extreme de mediu si temperatura (ploaie, zapada, soare puternic, etc).

Vopseaua Danke din imagine este recomandata pentru vopsirea tuturor suprafetelor: var-ciment, azbociment, zidarii din caramizi uzuale, placi de gips-carton, beton si altele.

Danke vopsea lavabila exterior
Danke vopsea lavabila exterior

Este o vopsea acrilica foarte usor de roluit, cei 25 de litri vor ajunge pentru o suprafata de pana la 250 mp.

Acum cunoasteti toate informatiile necesare pentru a putea alege cea mai buna vopsea lavabila pentru exterior si interior adaptata nevoilor dumneavoastra, puteti comanda online pentru confort si economie de timp.