Suntem siguri ca ati citit deja o sumedenie de informatii privind alegerea celui mai bun aparat de aer conditionat, insa prea putine s-a scris despre cele care pot fi controlate cu ajutorul smartphone – ului sau al tabletei de exemplu.

Ce poate fi mai linistitor, decat stiind ca atunci, cand va intoarceti acasa de la serviciu sau mergeti spre casa dintr-o calatorie lunga si obositoare, cu o simpla atingere pe mobilul dumneavoastra puteti obtine temperatura dorita in momentul dorit?

Cele mai bune aparate de aer conditionat cu wi-fi
Cele mai bune aparate de aer conditionat cu wi-fi

Ati ghicit, solutia este un aparat de aer conditionat dotat cu Wi-Fi sau Wi-Fi ready, de preferat de la urmatoarele branduri: Vivax, Samsung, Heinner, Star-Light, Daikin sau Carrier. Va prezentam mai detaliat 3 modele, credem noi ca fiind cele mai reprezentative ale acestui segment.

Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M

Acest aparat elegant si atractiv dispune de toate inovatiile si invetiile firmei Daikin. Daca va pasa de mediul inconjurator, trebuie sa stiti ca majoritatea echipamentelor de climatizare al acestui brand functioneaza cu un agent refrigerant numit R-32 care reduce impactul asupra mediului.

Aceasta substanta inseamna viitorul, deoarece cel folosit in prezent, R-410A, va fi interzis incepind din 2025, datorita potentialului sau ridicat de incalzire globala.

Vine cu o garantie de 36 luni, face parte din clasa energetica A+++, acopera o suprafata d 25-35 mp.

Dintre caracteristici si functii speciale cele mai importante ar fi urmatoarele: filtrul anti-alergen, anti-bacterian, anti-praf si dezodorizant; wi-fi control, programatorul zilnic, autocuratarea si autodiagnoza.

Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M aparat de aer conditionat
Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M aparat de aer conditionat

Functia Flash Streamer elimina mucegaiul si virusurile, garantand un aer purificat, fara alergeni. Refularea 3D a aerului si ochiul inteligent de asemenea asigura un jet de aer perfect si neinvaziv sanatatii.

Fiind printre aparatele cele mai silentioase, cu un nivel de zgomot de doar 19 dB (!) pentru unitatea interioara este solutia perfecta pentru dormitoare.

Star-Light ACM-12Wifi, Inverter

Inventiv ca de fiecare data, Star-Light va ofera si de aceasta data un aparat pe masura, la un raport excelent de calitate/pret. Acopera o suprafata intre 16 si 23 mp.

Functia Inverter ajuta la cresterea eficientei aparatului si reducerea nivelului de zgomot in timpul functiunii, face parte din clasa energetica A++.

Prin functia de dezumidificare mentine umiditatea aerului in parametri normali, ferindu-va astfel de o multime de probleme de sanatate.

Star-Light ACM-12Wifi, Inverter aparat de aer conditionat
Star-Light ACM-12Wifi, Inverter aparat de aer conditionat

Alte funcii speciale sunt: detectare pierdere agent frigorific, autodiagnosticare, auto restart, Follow me si Wi-Fi control, cu ajutorul caruia puteti seta temperatura – pornirea – oprirea aerului conditionat in functie de situatie printr-o simpla accesare a aplicatiei de pe mobilul dumneavoastra.

Vivax ACP-18CH50AESI S-Design+

Asa cum ne-am obisnuit, Vivax prezinta un aparat de aer conditionat interesant, modern, usor de integrat in orice mediu. Tehnologia inverter asigura un nivel de zgomot extrem de redus, de doar 20 dB, acopera o suprafata de 50 mp.

Dintre functii speciale si dotari amintim urmatoarele: autodetectie pierdere refrigerant, autodiagnoza, filtru Bio anti-praf, functia mute, 12 trepte de viteza, posibilitate eliminare condens, display digital, turbo mode si 1W standby.

Vivax ACP-18CH50AESI S-Design+ aparat de aer conditionat
Vivax ACP-18CH50AESI S-Design+ aparat de aer conditionat

Modelul acesta este wi-fi ready, ceea ce inseamna ca functia wi-fi se poate instala in unitatea interna in mod optional si va ofera posibilitatea de a accesa functiile prin intermediul modului M-Smart Wi-Fi.

Puteti sa studiati si celelalte modele de pe rafturile magazinului emag si sa profitati de ofertele speciale ca sa aveti parte de o vara fabulos de racoroasa!