Cu toate ca racirea cu ajutorul aparatelor de aer conditionat nu este cel mai sanatos lucru, este un rau necesar in zilele caniculare cand temperaturile se ridica peste 30 grade celsius. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie folosit fara cap, este recomandat ca diferenta de temperatura intre cel ambiental si cel de afara sa se inregistreze undeva in jurul a 5 grade.

In urmatorul articol ne concentram asupra aparatelor cu capacitatea de 24000 BTU, acestea au fost concepute pentru incaperi mari, de cca 44 – 65 mp. Cand va alegeti un astfel de aparat puternic, pe langa capacitate sa mai fiti atenti la urmatoarele aspecte: tipul de filtre, compresorul, functiile speciale, clasa energetica, garantia, service si instalarea.

Cel mai bun aparat de aer conditionat de 24000 BTU
Cel mai bun aparat de aer conditionat de 24000 BTU

Asa cum poate v-ati obisnuit deja, am selectat pentru dumneavoastra 3 din cele mai cumparate si apreciate aparate de aer conditionat de 24000 BTU de pe siteul emag.

Heinner HAC-24INVB Inverter

Acest model cu un design modern cu garantia inclusa de 36 luni este suficient de puternic pentru a face fata unei incaperi de mari dimensiuni, intre 32-47 mp.

Dintre dotari le amintim pe cele mai importante: tehnologie inverter, filtru HD cu ajutorul caruia va asigura un aer purificat cu pana la 50% mai mult de praf si cu 80% mai mult de polen, ventilator interior cu 12 trepte si ventilator exterior cu 5 trepte.

Heinner HAC-24INVB Inverter aparat de aer conditionat
Heinner HAC-24INVB Inverter aparat de aer conditionat

Face parte din clasa energetica A++, iar printre functiile sale speciale se regaseste functia sleep, turbo, timer, auto-restart, detectare pierdere agent frigorific, autodiagnosticare si memorare pozitiei flapsului.

Whirlpool SPIW 422 Inverter

Despre uimitorul brand Whirlpool nu  avem foarte multe de spus, este de ajuns daca luati in considerare eficienta energetica ridicata asigurata ptin functia 4D airflow si multitudinea de functiile speciale de care dispune, cum ar fi: 6th Sense, auto clean, timer, arround U, sleep, power save, real time clock, auto restart si 4D air inlet.

Asigura un flux de aer imbunatatit cu ajutorul senzorului de pe telecomanda care transmite catre unitatea interna temperatura existenta in locul unde se afla telecomanda. Suprafata acoperita este de 40-50 mp.

Whirlpool SPIW 422 Inverter aparat de aer conditionat
Whirlpool SPIW 422 Inverter aparat de aer conditionat

Nivelul de zgomot este unul foarte redus situandu-se intre 36-50 dB. Din dotarile sale mai merita mentionate filtrul Hepa, catechin tip Hd, compresorul rotativ si ventilatorul cu 3 trepte. Garantia inclusa este de 24 de luni.

Vivax ACP-24CH70AEZI Z-Design

Echipamentele de climatizare ale acestui brand intrunesc cele mai inalte standarde cerute in acest moment in normele in vigoare.

Dispune de o garantie demna de luat in considerare, de 36 de luni. Dotat cu tehnologie de ultima ora este capabil sa acopere o suprafata mare de pana la 60 mp.

Vivax ACP-24CH70AEZI Z-Design aparat de aer conditionat
Vivax ACP-24CH70AEZI Z-Design aparat de aer conditionat

Avand o sumedenie de specificatii si functii de performanta, cum ar fi: autodiagnoza, autodetectie pierdere refrigerant, filtru anti praf, filtru suplimentar cold-catalyst, dezghetare inteligenta, 12 trepte de viteza, functia mute, posibilitate eliminare condens, tehnologia inverter si displayul digital, il fac o alegere inteligenta pentru nevoile dumneavoastra.

In cazul in care v-ati convins ca aveti nevoie de un aparat de aer conditionat de 24000 btu, datorita spatiilor mari in care doriti sa va bucurati de avantajele lor, va informam ca cea mai buna alegere posibila o faceti achizitionand un model care dispune de un motor tip BLDC, asigurandu-va astfel confortul optim pe o perioada de cel putin 10-15 ani, deci chiar daca costa putin mai mult, merita cu siguranta investitia.