Cel mai bun aspirator cu spalare – masina de curatat perfecta pentru caminul dumneavoastra!

Atunci cand aspiratoarele traditionale nu fac fata cerintelor dumneavoastra de curatenie, sau  in cazul in care suferiti ( sau cineva din familie) de diferite forme de alergie, cum ar fi praful de exemplu, ori de alte afectiuni precum astmul; alegerea ideala este un aspirator cu spalare.

Acest avantaj se reflecta in primul rand in modul de depozitare a deseurilor aspirate: in loc sa le depoziteze intr-un sac, le transporta intr-un vas cu apa, avand scopul de a stopa raspandirea prafului in camera in timpul aspirarii.

Cu toate ca sunt putin mai costisitoare decat cele clasice, sunt foarte apreciate si datorita faptului ca indeparteaza petele dificile de pe covoare si pardoseala, aspira cu usurinta lichidele varsate in mod accidental, pot curata cu apa inainte de a aspira mizeria.

Cele mai bune aspiratoare cu spalare

Cele mai bune aspiratoare cu spalare

Dupa o analiza amanuntita a produselor existente in acest moment pe piata, am ajuns la concluzia ca cele mai apreciate si cautate aspiratoare cu spalare sunt ale brandurilor Karcher, Zelmer sau Philips. In afara de acest aspect, cele mai importante criterii dupa care este bine sa va ghidati, sunt urmatoarele: putere de aspirare/putere la perie, functiile si accesoriile, filtrele, manevrabilitatea aparatului in sine, greutatea si capacitatea rezervorului de apa.

Zelmer Aquawell Plus 7920.OST

Modelul acesta este mai mult decat un aspirator: este practic o masina de curatat! Fiind un aspirator multifunctional de spalare, care permite atat aspirare uscata cat si spalarea covoarelor sau colectarea lichidelor varsate.

Este echipat cu sistem dublu de filtrare: filtru de apa + filtru Hepa, astfel aerul evacuat din aspirator este mult mai curat. Functioneaza intr-un mod extrem de silentios, capacitatea de colectare este de 2.5 litri si are o raza de acoperire de cca 9 metri.

Zelmer Aquawell Plus 7920 OST aspirator cu spalare

Zelmer Aquawell Plus 7920 OST aspirator cu spalare

 

Printre accesoriile mai importante se numara accesoriul pentru spatii inguste si accesoriul special pentru blana de animale, extrem de folositor in cazul posesorilor de caini sau pisici.

Studio Casa HydraRain 1600 W

Un produs exceptional, util in spalarea covoarelor, al gresiei sau a tapiseriilor. Indeparteaza in mod eficient murdaria si majoritatea bacteriilor, are o capacitate de colectare de 2 litri.

Studio Casa HydraRain 1600 W aspirator cu spalare

Studio Casa HydraRain 1600 W aspirator cu spalare

Functioneaza la un nivel redus de zgomot ( de doar 70 dB), in dotarile sale se numara filtru Hepa, accesoriu special pentru blana de animale, functie de absortie in apa si samponare.

Karcher SE 4002

Iata avem placerea sa va prezentam modelul ”BMW”al aspiratoarelor cu spalare. Ca sa evitati costul curatirii profesionale de catre un specialist, va recomandam produsul brandului Karcher, care permite o curatare in adancime a covoarelor.

Are un sistem confortabil 2in1: furtun Ex cu pulverizare incorporat; lungimea cablului este de 7.5 metri; ca accesorii are 1 perie speciala si 1 accesoriu pentru spatii inguste.

Karcher SE 4002 aspirator cu spalare

Karcher SE 4002 aspirator cu spalare

Un alt avantaj important il constituie faptul ca apa murdara este colectata separat, deoarece se foloseste doar apa curata din rezervorul de apa curata.

Pentru mentinerea igienei corespunzatoare este extrem de importanta curatirea periodica amanuntita al aspiratoarelor cu spalare ( chiar dupa fiecare folosire este indicat acest lucru), in caz contrar se permite dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului, ceea ce este de evitat, desigur.