Acest instrument este extrem de util pentru cei care s-au saturat de mopurile obisnuite si de chimicalele din produsele de curatat pentru podele si vor o alternativa ecologica substantelor toxice. Aburul omoara bacteriile si germenii in mod neinvaziv asupra sanatatii.

Este o achizitie inteligenta pentru orice casa, modul de a spala pe jos cu mop clasic si galeata este o metoda putin depasita si destul de neiigienica daca stam sa ne gandim…

De asemenea, este indicat pentru persoanele care sufera de astm sau de diferite alergii, deoarece nu este nevoie de utilizarea detergentilor si al dezinfectantilor pentru podele, igienizeaza absolut toate suprafetele doar cu apa de la robinet, lasandu-le perfect curate.

Cel mai bun mop cu aburi
Cel mai bun mop cu aburi

In cazul in care v-ati hotarat sa va cumparati unul, trebuie sa stiti ca nu este foarte greu de ales modelul ideal pentru dumneavoastra.

Criteriile cele mai importante sunt urmatoarele: un motor puternic, un rezervor de apa destul de mare si un cablu electric cat mai lung.

Philips FC7028/01

Modelul acesta are un design simpatic, culoare albastra, este foarte eficient datorita motorului puternic de 1500 W. Include si 3 bureti din microfibra lavabila care se largesc, se ridica si absorb praful si murdaria.

Philpis FC7028 mop cu aburi
Philpis FC7028 mop cu aburi

Philips Steam Cleaner Activ omoara pana la 99.9 % din bacterii si germeni obisnuiti. Este adecvat pentru apa de la robinet, filtrul sau de calcar activ decalcifiaza automat apa, se recomanda schimbarea lui odata la fiecare 6 luni.

Dirt Devil Aqua Clean Steam

Produsele Dirt Devil nu sunt foarte cunoscute in Romania, insa inspira incredere  stiind ca brandul a fost fondat acum 100 de ani, face parte din grupul TTI, producator nr.1 in Statele Unite in ceea ce priveste produsele de ingrijire a locuintei.

Este un aparat silentios, nu lasa urme, are un rezervor de apa de 0.5 litri  si o greutate de doar 3.5 kg. Motorul de 1600W si finisajul sau elegant va conving usor ca e produsul ideal pe care il doriti sa il aveti in caminul dumneavoastra.

Dirt Devil Aqua Clean Steam mop cu aburi
Dirt Devil Aqua Clean Steam mop cu aburi

Toate aparatele Dirt Devil beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie rapida si eficienta.

Vax Fresh Combi Pet

Ideal pentru podele din lemn, cuptoare, blaturi de bucatarie, chiuvete, robineti, geamuri, gresie, de asemenea pentru suprafete dure cum ar fi marmura sau granitul.

Cu un rezervor de apa plin faceti curat pe o suprafata de aproximativ 16 mp.

Vax Fresh Combi Pet mop cu aburi
Vax Fresh Combi Pet mop cu aburi

Vine echipat cu un kit format din 9 accesorii potrivite pentru orice sarcina de curatenie de casa, nu doar podele.

Sunt foarte usor de utilizat, au o greutate mica de doar 3 kg cele mai multe modele, sunt mult superioare clasicelor maturi sau mopuri obisnuite. Odata incercate nu va veti mai dori niciodata sa va intoarceti la vechile metode, obtinand rezultate extraordinare in doar cateva minute.