O casa, un apartament mare cu mai multe camere sau birourile pot deveni drept pedeapsa in lunile iulie si august, cateodata chiar si in iunie, in ceea ce priveste temperaturile doboratoare caniculare in cazul in care nu aveti instalat aparatul de aer conditionat potrivit.

Venim in ajutorul tuturor celor care se confrunta cu dilema de a cumpara mai multe aparate de aer conditionat, cu dorinta de a va simplifica alegerea, va recomandam achizitionarea unui aparat de aer conditionat de tip multi-split, ceea ce inseamna o singura unitate exterioara la care sunt conectate mai multe unitati interioare.

Cele mai bune aparate de aer conditionat multi split
Cele mai bune aparate de aer conditionat multi split

Astfel nici exteriorul casei sau apartamentului nu va arata supraincarcat, obtineti intr-un mod elegant o atmosfera placuta, constanta in toate incaperile.

Va invitam in urmatorul articol sa studiati modelele preferate de noi din oferta mult prea bogata existenta in acest moment in magazinele online.

Vivax Multisplit R-Design 2×9000 + 2×12000 BTU

Toate echipamentele de climatizare al firmei Vivax dispun de tehnologie moderna de ultima ora, asa cum este si ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne, care este dotat cu motor DC-Inverter pentru o turatie variabila ce asigura un nivel de zgomot de doar 20 dB.

Face parte din clasa energetica A++, cu o capacitate generala de 28000 BTU acopera o suprafata impresionanta de 120 mp. Filtrul din dotare Cold Catalyst elimina mirosurile si gazele nocive, iar ionizatorul elibereaza periodic ioni negativi pentru a asigura un aer proaspat si sanatos.

Vivax Multisplit R-Design 2x9000 + 2x12000 BTU aer conditionat multisplit
Vivax Multisplit R-Design 2×9000 + 2×12000 BTU aer conditionat multisplit

Dintre functiile speciale va atragem atentia asupra functiei I feel, cu ajutorul careia telecomanda simte temperatura din jurul ei si o transmite unitatii interioare.

Mitsubishi Electric Inverter Multisplit MXZ-2DM40VA

Poate nu stiati, ca Mitsubishi Electric in anul 1921 a inventat primul ventilator electric, care s a dovedit a fi un mare succes, iar cu numai 10 ani mai tarziu a ajuns leader mondial in ceea ce priveste sistemele de racire si incalzire.

Nu avem prea multe de adugat, produsul vorbeste pentru sine, a fost conceput cu un impact negativ minim asupra mediului inconjurator.

Mitsubishi Electric Inverter Multisplit MXZ-2DM40VA aer conditionat multisplit
Mitsubishi Electric Inverter Multisplit MXZ-2DM40VA aer conditionat multisplit

Datorita sistemului DC Inverter atinge valori ridicate de efcienta energetica. Suprafata asigurata este de 50 mp.

Vivax Multisplit V-Design 5×9000 BTU

Acest bolid cu o capacitate generala de 42000 BTU reuseste sa faca fata cu brio unei suprafete de 170 mp.

Cele mai importante functii speciale sunt: ionizator, I feel, 3D airflow, protectie anti-inghet, autodiagnoza, autoclean, autodetectie scurgere freon. Atunci cand sunt detectate scurgeri, unitatea va arata codul de eroare CE si se va opri in mod automat.

Vivax Multisplit V-Design 5x9000 BTU aer conditionat multisplit
Vivax Multisplit V-Design 5×9000 BTU aer conditionat multisplit

Functia dedezghetare inteligenta incepe procesul de dezghetare automata doar atunci cand este necesar, economisind astfel semnificativ energie electrica.

Sa recapitulam rapid avantajele aparatelor de aer conditionat de tip multi-split: functiile de comanda avansate mai mult decat utile, dimensiunile compacte, multiplele posibilitati de instalare si nu in ultimul rand economisirea masiva de energie.