Scutecele de unica folosinta sunt o necesitate absoluta in primii ani din viata unui bebelus. Evolutia obisnuita arata ca bebe incepe cu cel putin 10 scutece pe zi, incet incet acest numar scade treptat ca in jurul varstei de 3 ani sa ajunga sa nu mai aiba nevoie de niciunul in timpul zilei cel putin.

Atunci cand vine vorba de scutece, aproximativ 99% dintre mamele din Romania recomanda marca Pampers. Acestea sunt preferate de catre micuti si parinti deopotriva datorita faptului ca lasa pielea sa respire, sunt usoare, placute, deloc voluminoase.

Brandul Pampers la momentul actual produce 5 tipuri diferite de scutece de 9 marimi diferite, 4 tipuri de chilotei si 4 tipuri de servetele umede, pentru copii de toate varstele, incepand cu cei nou nascuti, inclusiv prematuri si pana cand incepe sa foloseasca olita in siguranta.

Ele sunt special gandite pentru fiecare etapa din viata bebelusului si sunt numerotate in felul urmator: nr.1 pentru 2-5 kg; nr.2 pentru 3-6 kg; nr.3 pentru 5-9 kg; nr.4 pentru 8-14 kg; nr.4+ pentru 9-16 kg; nr.5 pentru 11-18 kg si nr.6 pentru 15+ kg.

Scutecele Pampers de unica folosinta sunt alcatuite dintr-o umplutura absorbanta situata intre doua straturi de material, ce poate absorbi de pana la 800 de ori greutatea lor.

Noua tehnologie din interior ajuta la distribuirea uniforma a lichidului datorita celor 3 canale absorbante pentru un scutec ce isi pastreaza forma confortabila chiar si in stare plina.

Gama Active Baby se recomanda pentru bebelusii avand greutatea intre 9-16 kg, rezistand pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii, deci sunt perfecte si pentru timpul noptii.

Gama Pampers Premium Care este conceputa pentru bebelusii cu pielea sensibila fiind conceputa cu cea mai mare grija la detalii.

Este realizata din materiale fine, are indicator de umezeala care se coloreaza in albastru atunci cand acesta s-a udat.

Cand micutul devine din ce in ce mai activ si este destul de dificil schimbatul scutecului, se recomanda scutecul chilotel Pampers.

In cazul acestuia marimea 4 se potriveste atunci cand greutatea bebelusului este de 9-14 kg. Se fixeaza cu usurinta de jur imprejurul taliei cu ajutorul benzii elastice.

Tinand cont de greutatea, inaltimea si stadiul de activitate in care se afla bebelusul dumneavoastra, va invitam sa studiati oferta bogata a magazinelor online si sa descoperiti gama preferata si adecvata nevoilor dumneavoastra.