Sunteti in cautarea unei combine frigorifice spatioase, potrivite pentru spatii reduse de aproximativ 54-55 cm? Am ales sa va prezentam produsul ideal din acest punct de vedere, Arctic ANK305+, care este un aparat compact, pentru o familie compusa din 2-3 membri.

Are un design elegant, simplu, de culoare alba, manere integrate, o inaltime de 181.4 cm, volm net total de 291 litri, din care partea de congelator de 87 litri, iar partea de frigider de 204 litri. De asemenea, consumul energetic este unul decent, de 268 kwh/an, face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Combina frigorifica ARCTIC ANK305+
Combina frigorifica ARCTIC ANK305+

La pornire nivelul de zgomot este de 45 db, mai redus decat zgomotul urban obisnuit, apoi scade treptat, devine din ce in ce mai silentios, aproape insesizabil. Are usi reversibile, directia usilor o hotarati dumneavoastra in functie de preferinte, aceasta „problema” o puteti rezolva in doar 10-15 minute cu ajutorul unei surubelnite simple in cruce si al unui patent.

Garniturile usilor sunt perfect etanse, realizate dintr-un material antibacterian, care impiedica raspandirea bacteriilor si previne formarea mucegaiului, deci puteti depozita mancarea in conditii de siguranta maxima. Compartimentarea combinei este una practica, simpla, care o face incapatoare chiar daca are dimensiuni mai reduse. Frigiderul are 3 rafturi metalice foarte rezistente, exista un raft pozitionat pe usa destinat sticlelor de mari dimensiuni.

In partea de congelator gasiti 3 sertare incapatoare cu separeu din sticla. Mentionam faptul ca este usor de curatat, congelatorul se dezgheata automat. Termostatul este si el usor de folosit, permite reglarea rapida a temperaturii, in pozitia 2 pastreaza alimentele la 6-7 grade celsius, ceea ce este ideal. Nu este de neglijat nici faptul ca o puteti achizitiona cu o garantie de 3n ani, cu posibilitatea de a prelungi pana la 5 ani.