Va place friptura bine facuta, rumena? Va invitam cu drag sa cititi prezentarea urmatoare despre un produs impecabil din punct de vedere calitativ si functionalitate. Cuptorul electric Star-Light CEC-4218 impresioneaza prin dimensiunile lui de 580x400x370 mm si greutatea de 9.7 kg, fiind mult mai mare decat un cuptor de microunde, cu o capacitate de 42 litri.

Pentru functionarea corecta trebuie pastrata o distanta de 10 cm fata de pereti sau mobila. Inlocuieste oricand cu succes un cuptor incorporabil.

Cuptor electric Star-Light CEC-4218
Cuptor electric Star-Light CEC-4218

Studiind functiile sale iese imediat in evidenta convectia, care da un plus de calitate mancarurilor,caldura actioneaza uniform asupra preparatelor, astfel se obtine cea mai gustoasa friptura.

Chiar si painea, pizza sau diferite blaturi pregatite astfel au o calitate iesita din comun. Temperatura maxima este de 230 de grade, obtinuta cu ajutorul a 4 trepte. Este dotat cu termostat, tava pentru copt, gratar, maner detasabil pentru tava si gratar. Toate materialele sunt de foarte buna calitate.

Iluminarea exceptionala in interior, semnalul acustic, oprirea automata, consumul mic de energie la o putere de 1800w ne conduc la concluzia ca acest cuptor merita cu siguranta investitia.