Daca va numarati printre ‘dependentii’ de cafea si va este greu sa va refuzati placerea de a consuma un espresso italian traditional in confortul caminului dumneavoastra, avem placerea sa va prezentam espressorul manual DeLonghi EC221.B.

Are in dotare dispozitiv spumare, sistem cappuccino si espresso, capacitate apa de 1 L si rezervor detasabil. De asemenea atrage prin culoarea eleganta negru – gri si se potriveste oricarei bucatarii avand dimensiunile 240 x 270 x 305 mm, iar greutatea fiind de 3.3 kg.

Pentru a reduce zgomotul in timpul functionarii este recomandat sa-l asezati mai degraba pe o masa decat pe un dulap. Trebuie mentionate: sistemul anti-picurare, oprirea automata si puterea de 1100 W sub o presiune de 15 bar.

espressor manual delonghi ec221-B bestseller
Espressor manual DeLonghi EC221-B bestseller

Se poate alimenta atat cu cafea macinata cat si cu pad-uri de cafea. Puteti incerca chiar sa amestecati mai multe tipuri de cafea pentru a obtine o savoare si mai deosebita. Totusi e mai indicat sa folositi cafea macinata espresso si nu cafea normala, obisnuita, pentru a se apropia cat mai mult de aroma unui espresso ca la bar.

Odata studiind cu atentie manualul de utilizare o sa va fie foarte usor sa va preparati rapid licoarea preferata.

Speram sa va convinga de asemenea sutele de review-uri pozitive din partea clientilor multumiti si nu in ultimul rand excelentul raport calitate – pret.