Cautati o solutie simpla si rapida pentru a fierbe apa usor si in siguranta fie acasa, fie la birou? Tot ce aveti nevoie este fierbatorul Heinner Immenium, care va ofera apa fierbinte in mai putin de 1 minut la o cantitate de apa de 500 ml, si aproximativ in 5 minute pentru capacitatea sa maxima,  adica de 1.7 litri.

Materialul de inox din care este fabricat atat in interior cat si in exterior, conteaza nu numai din punct de vedere estetic. Pe cat posibil, trebuie evitate modelele cu material plastic in interior, deoarece acestea nu numai ca sunt periculoase pentru sanatate, dar in timp apa capata un miros si un gust neplacut de plastic.

Fierbator de apa Heinner Immenium 70 - simplu si estetic
Fierbator de apa Heinner Immenium 70 – simplu si estetic

Este prevazut si cu un filtru lavabil anti-calcar care va ofera apa curata, astfel obtineti bauturi curate si pure. Luminita albastra coloreaza apa in albastru in timpul functiunii, se opreste automat cand apa este gata fiarta. Ideal pentru cafea si ceai.

Baza rotativa de 360 grade face ridicarea si amplasarea usoara; cablul electric are lungimea standard de 60 cm.

Ca si masuri de siguranta e important sa utilizati numai apa rece, iar nivelul apei trebuie sa se situeze intre indicatoarele Min si Max. Baza si exteriorul aparatului nu trebuie sa intre in contact cu nici un lichid. Respectand aceste reguli simple, va veti bucura foarte mult timp de acest fierbator.