iHunt Like 3 – pret, pareri si review

Cu aceasta ocazie va prezentam cel mai ieftin smartphone cu Android de vanzare pe piata din Romania, mai exact vandut sub brandul propriu al magazinului  online iHunt.ro, devenit extrem de popular in ultimii ani.

Este un gadget recomandat atat celor cu un buget foarte limitat, cat si persoanelor aflate la prima lor intalnire cu un smartphone (de exemplu copii). Pachetul complet include telefonul, castile, incarcatorul si o folie de protectie Smart Protection (fata, spate si lateral).

iHunt Like 3 review

iHunt Like 3 review

Ca si constructie si design putem observa ca este destul de bine inchegat, avand o diagonala de 5.5 inch cu o greutate de 150 grame si baterie detasabila de tip Li-ion. Am ramas surprinsi de faptul ca bateria rezista chiar si pan la 3 zile in cazul in care este folosit pentru convorbiri, navigari pe net si citirea emailurilor. Daca este utilizat si pentru jocuri, in mod evident nu va va tine atat de mult.

Remarcabila este abilitatea dual-SIM care poate adapta un SIM normal si un micro-SIM dar si un card suplimentar micro SD. Afisajul tip display multi touch si ecranul curbat de 2.5 D il transforma intr-un smartphone de ultima ora.

Cu ajutorul blitului integrat ajutat de functiile Autofocus, Touch Focus, Digital Zoom, Panorama si ISO veti putea face poze clare si reusite, focusate frumos. O alta surpriza placuta este senzorul de amprenta.

Daca sunteti interesati sa aflati si alte caracteristici sau date tehnice ale acestui telefon, va invitam sa intrati pe siteul magazinului iHunt.ro unde veti afla si pretul acestuia.