Cautati de ceva vreme alternativa „ecologica” a painii din comert? V-ar placea sa miroase toata casa ca la bunica si gustul sa fie pe masura amintirilor? Visul poate deveni realitate mai simplu decat va imaginati…

Tot ce aveti nevoie este o masina de facut paine, care sa fie de calitate dar sa nu coste o avere, sa aibe retete si programe cat mai variate.

Va atragem atentia asupra masinii de paine Tefal Bread of the World, un aparat de culoarea neagra, modern, elegant, ca toate produsele acestui brand.

Masina de paine Tefal Bread of the World PF 6118
Masina de paine Tefal Bread of the World PF 6118

Puteti alege intre 19 programe; respectand intocmai retetele,  obtineti garantat o paine grozava, dar nu numai: e ideala si pentru baghete, chifle, checuri, grisine, etc.

Are foarte multe accesorii: cana de masurat (dar se poate folosi si un cantar de bucatarie daca va place mai mult), lingura, carlig, pensula, cutit, 2 tavite pentru baghete, 2 tavite plate si cuva obisnuita cu capacitatea de 1500 gr.

Functioneaza cu zgomot redus, cu puterea de 1600W, are afisaj digital. Functiile mai speciale sunt programul de pornire intarziata si functia automata de pastrare la cald. O puteti achizitiona cu 24 luni garantie si va puteti bucura zilnic de o paine gustoasa, sanatoasa, fara aditivi alimentari.