Cea mai solicitanta sarcina intr-o bucatarie ar putea fi framantarea aluatului pentru cozonac sau paine. In acest caz va propunem sa va procurati un mixer cu bol, care este mult mai usor de folosit decat un mixer obisnuit de mana, datorita faptului ca aveti tot timpul mainile libere, munca istovitoare este exclusiv al robotului.

Mixerul prezentat in acest review este unul profesional, cu puterea de 1500W si cu cele 6 viteze ale sale face fata si celei mai pretentioase bucatarii. Atrage prin aspectul sau elegant si prin culoarea argintie/neagra, prin bolul din inox cu capacitatea de 5.5 litri,iar carcasa robusta din aluminiu il face un aparat stabil si puternic.

Mixer cu bol HEINNER Master Collection HPM-1500XMC – detaliile fac diferenta!
Mixer cu bol HEINNER Master Collection HPM-1500XMC – detaliile fac diferenta!

Accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil: telul, accesoriul de framantare, paletele de amestecare sunt fiabile, usor inlocuibile. Se poate transforma cu usurinta intr-un mini-robot de bucatarie, datorita faptului ca se pot atasa masina de tocat sau blenderul.

Dupa cum ne-a obisnuit deja binecunoscutul brand Heinner, detaliile fac diferenta: sistemul anti-alunecare, protectia anti-stropire, afisajul led, garantia de 3 ani ne simplifica alegerea.

Mixarea planetara care permite accesoriilor sa atinga toate colturile bolului, va garanteaza obtinerea unui amestec perfect omogen intr-un timp foarte scurt, indiferent daca este vorba de creme, spuma de albusuri sau aluaturi pentru paine, cozonac, pizza, etc.

Aparatul nu se incalzeste, este usor de intretinut, usor de curatat. Cu ajutorul lui economisim timp si energie, iar gatitul devine o activitate simpla si placuta.