Brandul Tefal, asa cum v-a obisnuit deja cu inovatiile sale, va ofera si de aceasta data  o alternativa uimitoare pentru pregatirea meselor savuroase si sanatoase pentru intreaga familie.

Multicookerul este o alegere potrivita pentru persoanele vesnic in lupta cu timpul, totodata scapati odata pentru totdeauna de ideea „panditului” langa aragaz.

Alt aspect neplacut care este eliminat cu ajutorul lui este mirosul neplacut de mancare raspandit prin toata casa.Vasul de gatit este detasabil, se poate folosi si separat, se spala usor si este non-aderent, are o capacitate de 2 litri. Are 7 programe automate, tot ce trebuie sa faceti e sa alegeti reteta preferata si sa introduceti toate ingredientele deodata, apasati pe buton si gata; e atat de simplu!

Multicooker 7 in 1 Tefal Versalio Deluxe FR 490070
Multicooker 7 in 1 Tefal Versalio Deluxe FR 490070

Este ideal pentru mancarea copiilor, prepararea orezului, a legumelor, iaurturilor, a carnii de pui, de porc, chiar si a ciorbelor sau mancarurilor traditionale, doar dati frau liber fanteziei… Gatitul devine o placere datorita inteligentei sale artificiale bazata pe tehnologia fuzzy, chiar si pentru incepatorii in arta culinara.

Datorita functiilor pentru pornire intarziata si pastrare la cald, masa este gata exact in momentul in care va doriti, nu mai este cazul sa va faceti griji pentru mancarea racita in cazul in care ceilalti membri al familiei intarzie putin.

Multicookerul 7in 1 Tefal Versalio Deluxe FR 490070 avand culoarea eleganta alb cu negru si panelul de comanda cu leduri il face cu siguranta piesa de rezistenta al bucatariei dumneavoastra.