Nanoxyn Alpha – antioxidantul 100% natural

In zilele noastre cand traim in conditii de stres infernal atat pe plan fizic cat si pe plan psihic,majoritatea dintre noi nu reusim sa asiguram organismului necesarul de vitamine atat de necesare bunei functionari ale acestuia.

Din cauza stresului cantitatea de radicali liberi produsa de organism creste rapid, dar nu numai, acestia se formeaza odata cu inaintarea in varsta, fumatul sau alimentatia cu multe grasimi si zahar de asemenea conduc la aparitia lor.

Pentru a combate aceste efecte nocive si cu scopul de a imbunatati stilul de viata, au aparut pe piata asa numitele antioxidanti, care ajuta la neutralizarea activitatii radicalilor liberi eliminand stresul oxidativ la nivel celular.

Ca rezultat al unor cercetari stiintifice indelungate, avem placerea sa va prezentam antioxidantul 100% natural Nanoxyn Alpha, binecunoscut la nivel international,prezent de acum si in farmaciile online din Romania, prin ingredientele sale exclusiv naturale ajuta la obtinerea unui imunitati de fier, fara a avea efecte secundare.

Nanoxyn Alpha antioxidant natural

Nanoxyn Alpha antioxidant natural

Are in compozitie extracte de frunze de masline, extract de vin rosu ( celebrul resveratrol), extract de seminte de struguri si nanoSOF ( carbune nanometric extras din samburi uscati de masline).

Prin formula sa revolutionara, nanomaterialul contine cu peste 80% mai mult oxigen in comparatie cu alti antioxidanti. Furnizarea unei mari cantitati de oxigen la nivel celular favorizeaza o mai buna functionare al  celor mai importante organe, cum ar fi inima (prin capacitatea mai mare de efort fizic intens), creierul ( cu eficienta sporita pentru procesele corticale), ficatul ( atat o mai buna absorbtie a nutrientilor cat si o detoxifiere mai rapida al organismului) si nu in ultimul rand lupta impotriva imbatranirii intinerind tesuturile pielii.

Cu siguranta nu se produc minuni de la niste pastile, dar combinand cu o alimentatie sanatoasa, renuntand complet la fumat si la alcool, combinand cu sport regulat, acesti antioxidanti va vor imbunatati starea fizica si psihica, va veti simti mai plini de energie, mai plini de viata.