Cum zilele calduroase si insorite se apropie cu pasi repezi (sau chiar s-au instalat deja!), apare necesitatea de a ne proteja vederea de lumina puternica al soarelui cu niste ochelari de soare chic, care sa ne scoata in evidenta personalitatea.

Tocmai din aceasta cauza, acest accesoriu trebuie ales cu foarte mare grija, intrucat isi pune amprenta asupra stilului si poate strica efectul oricarui outfit bine pus la punct in cazul in care nu vi se potriveste culoarea sau cu forma fetei dumneavoastra.

In cazul in care va doriti niste ochelari de soare de calitate, la moda si sa fie totusi la un pret decent, va sugeram brandul Hawkers.

Isi are sediul in Spania si in doar 2 ani de la infiintare a ajuns la o companie de 60 de milioane de dolari.

De retinut faptul ca cei doi parteneri proprietari au pornit de la o suma modesta de doar 300 dolari.

Deoarece sunt o multime de modele atat in magazinele fizice cat si in magazinele online, cum ar fi Lensa.ro, ne-am gandit sa va oferim un mic ghid, astfel veti fi putin mai siguri pe dumneavoastra in ceea ce priveste modelul potrivit.

Asadar, daca aveti fata rotunda, ideal ar fi sa va alegeti ochelari dreptunghiulari sau patrati. La fata patrata i se potrivesc ochelarii rotunzi sau ovali.

Pentru fata ovala (cea ideala de fapt) merge de minune modelul indragit tip aviator sau cat-eye.

Veti arata foarte bine cu ochelari supradimensionali doar daca aveti fata usor alungita. Cei cu fata sub forma de inima cel mai bine sa opteze pentru niste cat-eye cu rame groase.

In orice caz, cuvantul cheie pentru vara anului 2018 in materie de ochelari de soare este MAXI, indiferent de culoare sau modelul ales.

Apropo culori! Vor fi apreciate toate culorile posibile, pe langa cele clasice de negru sau maro, se vor purta foarte mult culorile pastel.

Daca la telefon prinde tot mai mult nuanta esxtrem de feminina rose-gold, de ce nu am putea avea aceasta optiune si la ochelarii de soare?