V-ati saturat de bazaitul enervant al tantarilor la urechea dumneavoastra fix in momentul in care incercati sa adormiti in sfarsit dupa o zi lunga?

Va supara copiii care tot mereu uita sa inchida usa dupa ei, facilitand astfel accesul insectelor in locuinta?

Daca vreti sa scapati odata pentru totdeauna de sprayurile anti tantari sau anti insecte, de pastile, de cine mai stie ce fel de chimicale, alegeti  varianta ideala si anume plasa anti insecte magnetica de la AloShop.

Se monteaza foarte usor, fara a fi nevoie de unelte speciale sau de indemanare deosebita.

Pachetul contine plasa propriu- zisa cu 18 magneti puternici care se deschid si se inchid cu usurinta, 12 benzi adezive si 12 piuneze. Plasa are dimensiunile de 100 x 200 cm.

Se poate folosi atat pentru usi simple cat si pentru usi glisante atat intr-un apartament cat si la o casa.

La finalul sezonului cald pur si simplu impachetati si depozitati undeva intr-un loc uscat si racoros pana la urmatoarea sesiune de utilizare a sa. Este disponibila in culorile alb si negru.

Plasa magnetica pentru usi
Plasa magnetica pentru usi

Lucrul cel mai important ce trebuie sa tineti minte atunci cand va alegeti plasa de protectie este materialul din care este confectionata.

O plasa metalica, din polyester sau din fibra de sticla este totdeauna net superioara celei din tesatura textila.

Acest lucru se datoreaza faptului ca uneori tantarii sau alte insecte zburatoare pot trece cu usurinta prin materialul textil dar prin celelalte nu au nicio sansa.

Pentru a tine la distanta insectele si ca sa va puteti bucura din plin de aerul proaspat ale serilor de vara, tot ce aveti de facut este sa va comandati plasa magnetica Snap Screen disponibila pe site-ul AloShop.

Livrarea se va efectua in cel mult 2 zile de la inregistrarea comenzii. Va dorim o vara fara intepaturi!