Cu totii cautam sa scurtam timpul petrecut in bucatarie dupa o zi lunga obositoare la serviciu. Ne-ar fi de mare ajutor sa avem la dispozitie un robot de bucatarie. Sigur ne-am gandit fiecare dintre noi cate feluri de mancare (si nu numai ) am putea prepara daca am avea parte de putin ajutor.

Va oferim cateva exemple in acest sens: sa feliem rapid si usor legumele, sa framantam fara sa obosim blat pentru pizza, aluat de cozonac, intr-o secunda sa preparam shakeuri, smoothiuri, supe crema, batem frisca, maioneza, sa maruntim miez de nuca, sa radem cascaval, practic depinde doar de fantezia noastra…

robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761-00 review
Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761-00 review

Din cauza aceasta am ales micutul dar puternicul robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761-00, indispensabil in orice bucatarie moderna. Din cauza dimensiunilor reduse de 210 x 210 x 368 mm ocupa putin spatiu, este foarte usor de curatat, se poate spala inclusiv in masina de spalat. Are culoarea alba, 2 trepte de viteza plus o treapta pulse, capacitate bol 1,5 l, capacitate blender 1 l si nr. functii 28.

Printre accesorii se numara rasnita, (ideala pentru cafea, condimente, seminte)  chopper, cutit universal, accesoriu pentru framantat, disc taiere, disc emulsionare, disc feliere, disc granulare si disc radere. Toate discurile si cutitele sunt fabricate din otel inoxidabil si accesoriile din plastic cum ar fi si bolul si blenderul de asemnea de o calitate superioara.

Aparatul este foarte stabil, avand piciorusele dotate cu ventuza, fapt care ajuta si la reducerea nivelului de zgomot din timpul functiunii. Mai ramane de amintit raportul pret/calitate excelent si sa va dorim spor la gatit.