Avem placerea sa va prezentam un produs pentru un mic dejun ideal savurat in familie sau o gustare rapida impreuna cu prietenii. Este vorba de sandwich-makerul Breville Panini VST025X-01, cu un design placut, aspect elegant, fabricat din otel inoxidabil, dotat cu sistem antialunecare, avand dimensiunile de 281x310x94 mm, cu o greutate de 2,4 kg.

Usor de depozitat atat in pozitie orizontala cat si in pozitie verticala datorita spatiului de stocare a cablului aparatului. Cele doua indicatoare luminoase, manerul „rece”, capacul rabatabil il fac placut pentru a fi utilizat in fiecare zi, de asemenea se curata foarte usor, practic este de ajuns stergerea placii cu un simplu servetel.

Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01 pentru gustari
Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01 pentru gustari

Sa nu uitam sa mentionam ca acest aparat poate prepara simultan trei sandwichuri si ca putem folosi orice tip de paine, pornind de la paine de casa, cornuri, chifle, pana la ciabatta si panini.

Nu este doar un simplu sandwich maker, cu ajutorul lui putem pregati paine prajita, clatite, chiar si legume la grill.

Pe langa sutele de reviewuri pozitive si pretul atragator, un mare atuu al produsului este siguranta de a-l folosi stiind ca beneficiati de 5 ani de garantie, asa ca de ce sa nu profitati de aceasta super-oferta?