Motivele pentru care va doriti un astfel de ceas fie vreti sa fiti in trend, fie sa va bucurati de aplicatii, pentru ca pe langa functia de ceas clasic, acest produs mai este dotat cu o sumedenie de alte functii, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac sau tehnologia smart.

Datorita procesorului dual-core puteti face totul si mai rapid. Este foarte rapid, rezistent la apa. Vine impreuna cu un cablu incarcare magnetic cu lungimea de 1 m.

Intrati in lumea tehnologiei cu Apple Watch ca sa va puteti bucura de aplicatiile dumneavoastra favorite care sunt intotdeauna actualizate.

Smartwatch Apple Watch series 1 - un gadget pentru a va ajuta in viata de zi cu zi
Smartwatch Apple Watch series 1 – un gadget pentru a va ajuta in viata de zi cu zi

Prin cercurile sale denumite Miscare, In picioare si Antrenament va arata cat de activ sunteti in ziua respectiva, insiprandu-va sa faceti si mai multa miscare. Astfel va puteti monitoriza sanatatea cu exactitate.

Atunci cand cineva va suna sau va scrie un mesaj, veti simti la incheietura o usoara atingere, este foarte placut de purtat, ideal pentru o mana de barbat, nici prea mare nici prea mic, avand 42 mm, materialul curelei din silicon, de culoarea space-grey, va completeaza tinuta casual.

Printre specificatiile sale tehnice se numara displayul digital, conexiunea cu telefonul mobil prin bluetooth de 4.0 si wi-fi de 802.11 b/g/n.

Luand in calcul toate criteriile importante de care trebuie sa tineti cont la achizitionarea unui smartwatch, ca de exemplu design, culoare, aplicatii si pret, acesta este cu siguranta unul dintre cele mai performante gadgeturi.