Pur si simplu nu mai stiti cum sa scapati de mormanele de haine sifonate? Va ganditi cu groaza la orele petrecute langa masa de calcat? Daca v-am zice ca de acum calcatul ar putea fi o activitate placuta, interesanta, chiar relaxanta…ne-ati crede?! Acest lucru este posibil cu ajutorul statiei de calcat ultramodern Tefal, un aparat deosebit de rapid si eficient.

Cu ajutorul ei veti reusi sa injumatatiti timpul acordat calcatului, fiindca este de ajuns sa calcati doar pe o singura parte, deoarece jetul de aburi de 430g/min reuseste sa treaca prin mai multe straturi de tesatura, astfel hainele vor arata impecabil.

Functia Pro Express Control ajusteaza aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura datorita celor 3 posibilitati: haine delicate, normale si tesatura tip blugi. Rezervorul de apa cu capacitatea de 1.6 litri asigura intre 1.5 si 2 ore neintrerupte de timp pentru calcat.

Tefal Pro Express Control GV8962 - rapid si eficient
Tefal Pro Express Control GV8962 – rapid si eficient

Aburul vertical este ideal pentru eliminarea cutelor de pe hainele asezate pe umeras, de asemenea de pe draperii si perdele. Talpa autoclean va scapa de chinul improscarii calcarului peste hainele curate, cum se intampla din pacate in cazul fiarelor obisnuite; colectorul anticalcar retine chiar si cele mai fine particule de calcar si le pastreaza separat. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l goliti periodic.

Baza triunghiulara asigura stabilitatea fierului. E bine de stiut ca poate fi folosita in deplina siguranta de catre persoanele „uituce”,  chiar si de catre copii, datorita functiei de oprire automate, statia se opreste dupa 8 minute in care este neutilizata. Sistemul de blocare o face usor de transportat si elimina eventualele accidente ce ar putea aparea in manevrarea statiei.

Functia eco reduce consumul de energie cu 20%. Presiunea inalta de pana la 6.5 bari elibereaza aburi ce patrund adanc in tesatura pentru rezultate eficiente si rapide. Este foarte usor de manevrat din cauza alunecarii perfecte in orice directie, pentru sesiuni de calcat fara efort.