Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB150R – pentru adeptii sucului natural

Tot mai multa lume constientizeaza cat de daunatori sunt sucurile pline cu aditivi alimentari si zaharuri adaugate, comercializate in magazine.

O dieta echilibrata si sanatoasa trebuie sa includa neaparat sucuri naturale de fructe si/sau legume. Din aceasta cauza un storcator de fructe incet-incet este indispensabil in orice bucatarie.

Exista multe feluri de storcatoare pe piata: storcatoare de citrice, cu centrifuga sau cele mai eficiente cu melc. Acestea zdrobesc si maruntesc fructele si legumele la o viteza mica de rotatie, calitatea sucului obtinut fiind net superior, presare facandu-se la rece. Astfel, sucul de fructe/legume isi pastreaza vitaminele si nutrientii fara sa se oxideze.

Dorim sa va prezentam un storcator robust, silentios, eficient, cu un excelent raport pret/calitate, de la renumitul brand Star-Light.

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB150R

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB150R

Cu 55 de rotatii pe minut, sucul de fructe iese extrem de bun si concentrat, cu multa pulpa. De asemenea stoarce foarte bine si legumele, inclusiv pe cele radacinoase (de ex: morcovi,ridichi, sfecla rosie, etc).

Capacitatea recipientului pentru suc este de 1 litru, iar pentru pulpa de 0.8 litri. Este echipat cu accesoriu pentru impingere, sita din inox si perie pentru curatat. Se intretine foarte usor, este compatibil cu masina de spalat vase. Se depoziteaza usor datorita dimensiunilor mici de 180x240x435 mm.

Culoarea sa vie (rosu) va creste garantat apetitul pentru a prepara cat mai multe retete de sucuri naturale gustoase si sanatoase chiar in comfortul caminului dumneavoastra.