Topper saltea Eucalyptus Fresh Ted 120 x 200 cm sau 82 x 190 cm

Sunt nenumarate cauzele din cauza carora nu reusiti sa va odihniti in mod corespunzator, asadar daca v-ati hotarat sa treceti la fapte, in acest articol va recomandam un topper cu totul si cu totul deosebit.

Rolul unui topper este sa imbunatateasca suprafata de dormit, sa va relaxeze musculatura si sa va garanteze un somn profund si odihnitor.

Dupa cum bine stiti deja, TED este unul dintre cei mai mari producatori de saltele, dormitoare, tot ce tine de dormit cu peste 20 de ani de experienta in domeniu. Acest lucru il face cu desavarsire demn de incredere.

Eucalyptus Fresh Ted 120 x 200 cm topper saltea

Eucalyptus Fresh Ted 120 x 200 cm topper saltea

Exista foarte multe tipuri de toppere produse de aceasta firma, printre care cel prezentat azi, tratat cu eucalipt. Eucaliptul este o planta sub forma de arbori cu frunza verde tot timpul anului care traieste in Australia si Tasmania.

Aceste frunze sunt principala sursa de hrana a simpaticilor ursuletii koala. A fost descoperit in anul 1788, denumirea se datoreaza formei fructului ce poarta seminte ascunse in interior.

Eucalyptus Fresh Ted 82 x190 cm topper saltea

Eucalyptus Fresh Ted 82 x190 cm topper saltea

Printre actiunile benefice ale acestei plante se numara efectele antiseptice, antifungice, antivirale, antiastmatice, antireumatice, ca sa le amintim doar pe cele mai importante. In limbajul popular este considerat leacul bolilor respiratorii.

Miezul topperului este fabricat din spuma PU cu o grosime de 4 cm, grosimea toatala a topperului fiind de 5 cm. Husa matlasata tratata cu eucalipt contine fibre din poliester siliconizat.

In mod obisnuit topperele se livreaza in stare roluita si trebuie sa stiti ca dupa desfacere abia la 24 ore isi revin la forma lor originala. Veti beneficia de o garantie de 24 luni si il puteti achizitiona la un pret foarte avantajos.