Cele mai des intalnite cazuri in care oamenii se gandesc sa achizitioneze un topper ar putea fi urmatoarele: au o saltea prea ferma si isi doresc ceva mai pufos, calatoresc des si nu se pot obisnui cu paturile din hoteluri.

De asemenea acestia locuiesc de obicei in chirie si nu isi permit sau nu vor sa investeasca prea multi bani intr-o saltea de calitate.

Daca va incadrati in oricare dintre aceste situatii sau din oricare alt motiv sunteti in cautarea unui topper confortabil care sa va asigure nopti linistite, noi va recomandam cu mare drag topperele Ted din spuma cu memorie tratate cu aloe vera, pe care le veti gasi la emag disponibile in mai multe dimensiuni.

Cu siguranta ati aflat deja despre firma Ted ca este unul dintre cei mai importanti producatori de saltele, paturi si in general tot ce tine de dormitor.

Aceasta are peste 20 de ani de experienta in domeniu, deci puteti avea incredere in calitatea produselor lor.

Ted Aloe Memo Flex 160 x 200 cm

Este un topper foarte confortabil cu o grosime de 5 cm, avand doua nivele de fermitate: partea moale este compusa din spuma cu memorie, iar partea mai tare cu fibre de poliester.

 

Ted Aloe Memo Flex 160 x 200 cm topper saltea
Ted Aloe Memo Flex 160 x 200 cm topper saltea

Conform parerilor clientilor multumiti acesta isi merita banii imbunatatind considerabil calitatea somnului.

Ted Aloe Memo Flex 140 x 200 cm

Este confectionat dintr-un material tratat cu aloe vera care este practic o protectie naturala antialergica pentru piele.

In acest fel poate oferi un mediu sanatos pentru somnul dumneavoastra care trebuie sa fie cat mai relaxant.

Ted Aloe Memo Flex 140 x 200 cm topper saltea
Ted Aloe Memo Flex 140 x 200 cm topper saltea

Tesatura tricotata de inalta calitate din microfibra ajuta la extinderea duratei sale de viata.

Ted Aloe Memo Flex 180 x 200 cm

Spuma memory cu grosimea de 1.5 cm din interiorul matlasarii a fost gandita pentru un plus de confort pe timpul noptii.

Ted Aloe Memo Flex 180 x 200 cm topper saltea
Ted Aloe Memo Flex 180 x 200 cm topper saltea

Plasa 3D asigura circulatia optima a aerului impiedicand astfel supraincalzirea corpului.

Ted Aloe Memo Flex 90 x 200 cm

Iata ajunsi la cel mai mic ca si dimensiune din aceasta gama de toppere. Poate fi extrem de util in cazul in care difera preferinta partenerilor in materia de duritate a suprafetei de dormit.

Se poate folosi doar pe o singura parte a saltelei, astfel ca toata lumea sa aiba parte de un somn profund si odihnitor. Recomandam folosirea cearsafurilor cu elastic, cele clasice pot aluneca de pe ele din cauza suprafetei tratate cu aloe vera.

Ted Aloe Memo Flex 90 x 200 cm topper saltea
Ted Aloe Memo Flex 90 x 200 cm topper saltea

Trebuie sa mai stiti ca miscarile din timpul somnului sunt semnificativ mai reduse cu ajutorul topperelor – saltelelor din spuma cu memorie tratate cu aloe vera (avand efecte benefice asupra pielii) decat pe celelalte materiale.