In cazul in care aveti probleme cu somnul si ati cam eliminat toate cauzele posibile, probabil  suprafata pe care dormiti nu este una satisfacatoare pentru nevoile dumneavoastra.

Ca sa o faceti mai confortabila, aveti nevoie fie de un pat nou fie de o saltea noua. Totusi exista si o varianta mai putin costisitoare: puteti incerca un topper de saltea.

Un topper se comporta practic ca o saltea mai subtire, este capabil sa transforme o canapea veche sau o saltea uzata intr-o suprafata de dormit extrem de confortabila si reconfortanta.

Cele mai multe modele au o grosime de 5 cm, celelalte dimensiuni, cum ar fi latimea si lungimea, pot diferi in functia de dorintele dumneavoastra.

Daca v-ati documentat putin, probabil ati aflat deja ca TED este unul dintre cei mai importanti producatori de saltele si in general tot ce tine de dormitor.

Va ofera produse de cea mai buna calitate, astfel somnul dumneavoastra va fi unul relaxant si odihnitor.

Ted Aloe Memory 160x200 cm topper saltea
Ted Aloe Memory 160×200 cm topper saltea

La aceste modele Aloe Memory materialul folosit este tratat cu aloe vera, fapt care creeaza o protectie naturala antialergica pentru piele.

Prin cele 2 nivele de fermitate ( partea moale este compusa din spuma cu memorie, iar partea mai tare cu fibre de poliester) relaxeaza muschii, nu se mai exercita presiuni asupra corpului.

Sunt prevazute cu plasa 3D pentru o circulatie optima al aerului, fiind foarte confortabile, sunt recomandate si laudate de clientii multumiti.

Va puteti convinge de acest lucru citind rewiev – urile cumparatorilor, avand totodata un raport excelent calitate – pret.

Spuma memory cu grosimea de 1.5 cm din interiorul matlasarii, cat si spuma poliuretanica de 3 cm  au fost inventate pentru a asigura un plus de confort pentru dumneavoastra.

Ted Aloe Memory 180x200 cm topper saltea
Ted Aloe Memory 180×200 cm topper saltea

Intotdeauna cand alegeti un topper trebuie sa tineti cont de necesitatile voastre, pentru ca doar asa veti fi multumiti.

Somnul profund si odihnitor este esential pentru mentinerea sanatatii, tocmai din acest motiv am ales sa vorbim despre aceste produse atat de cautate.