Topper TED Aloe Memory 160 x 200 sau 180 x 200 cm

In cazul in care aveti probleme cu somnul si ati cam eliminat toate cauzele posibile, probabil  suprafata pe care dormiti nu este una satisfacatoare pentru nevoile dumneavoastra.

Ca sa o faceti mai confortabila, aveti nevoie fie de un pat nou fie de o saltea noua. Totusi exista si o varianta mai putin costisitoare: puteti incerca un topper de saltea.

Un topper se comporta practic ca o saltea mai subtire, este capabil sa transforme o canapea veche sau o saltea uzata intr-o suprafata de dormit extrem de confortabila si reconfortanta.

Cele mai multe modele au o grosime de 5 cm, celelalte dimensiuni, cum ar fi latimea si lungimea, pot diferi in functia de dorintele dumneavoastra.

Daca v-ati documentat putin, probabil ati aflat deja ca TED este unul dintre cei mai importanti producatori de saltele si in general tot ce tine de dormitor. Va ofera produse de cea mai buna calitate, astfel somnul dumneavoastra va fi unul relaxant si odihnitor.

Ted Aloe Memory 160x200 cm topper saltea

Ted Aloe Memory 160×200 cm topper saltea

La aceste modele Aloe Memory materialul folosit este tratat cu aloe vera, fapt care creeaza o protectie naturala antialergica pentru piele. Prin cele 2 nivele de fermitate ( partea moale este compusa din spuma cu memorie, iar partea mai tare cu fibre de poliester) relaxeaza muschii, nu se mai exercita presiuni asupra corpului.

Sunt prevazute cu plasa 3D pentru o circulatie optima al aerului, fiind foarte confortabile, sunt recomandate si laudate de clientii multumiti, va puteti convinge de acest lucru citind rewiev – urile cumparatorilor, avand totodata un raport excelent calitate / pret.

Ted Aloe Memory 180x200 cm topper saltea

Ted Aloe Memory 180×200 cm topper saltea

Spuma memory cu grosimea de 1.5 cm din interiorul matlasarii, cat si spuma poliuretanica de 3 cm  au fost inventate pentru a asigura un plus de confort pentru dumneavoastra.

Asadar va invitam sa aruncati o privire si pe celelalte de modele de toppere si sa va alegeti pe cel mai  ideal pentru necesitatile dumneavoastra. Somnul profund si odihnitor este esential pentru mentinerea sanatatii!