De ce sa nu profitati de o activitate fizica foarte distractiva atat pentru copii cat si pentru adulti chiar la dumneavoastra acasa in curte?

Vremea frumoasa s-a instalat de ceva timp, in parcuri nu putem iesi, dar daca sunteti norocosi si stati la casa,puteti ajuta copiii sa se mai rupa din fata calculatorului sau al telefonului si sa iasa la aer liber.

In afara de minge, ping pong sau tenis va recomandam trambulinele pentru exterior.

Trambulina Spartan pe langa distractia pe care va ofera, mai are si alte beneficii: ajuta la dezvoltarea echilibrului si la imbunatatirea formei fizice.

De asemenea ajuta copiii sa-si consume energia intr-un mod pozitiv chiar si acasa in curtea proprie, iar adultii daca participa si ei, se vor simti copii din nou.

Modelul prezentat respecta cele mai stricte norme de siguranta conform celor europene in vigoare. Pentru ca siguranta este intaia prioritate, materialele folosite la aceasta trambulina sunt atent selectionate.

Suprafata de sarit este dezvoltata si importata din SUA, este impermeabila si rezistenta UV; plasa de protectie a trambulinei este din polietilena, un material extrem de rezistent.

Stalpii plasei de protectie sunt inveliti cu spuma buretata pentru a proteja copiii de eventualele lovituri. Sistemul de inchidere de asemenea este foarte rezistent pentru a face fata socurilor repetate.

Trambulina Spartan din imagine are o inaltime totala de 250 cm cu inaltimea de la sol de 76 cm, echipata cu o scarita de 305 cm.

Sarcina maxima admisa este de 150 kg si se recomanda folosirea trambulinei incepand cu varsta de 3 ani.

Trambulina rotunda si pe arcuri este cel mai apreciat model la momentul actual, fapt ce se vede si in numarul de review-uri scrise de clientii multumiti.

Pe langa trambulina propriu zisa, mai puteti achizitiona aici diferite accesorii de care ati putea avea nevoie pe viitor, cum ar fi: husa de protectie pentru trambulina, suruburi, arcuri, scarita, protectie arcuri, stalpuri pentru sustinerea plasei de protecie si multe altele.